Om de vissers die de elementen te trotseren te helpen hebben wij een super lichtgewicht en absoluut wind en waterdichte jas.
Yes… We hebben het over de drykore jacket die je al enkele jaren in de diverse video’s hebt kunnen spotten.
Hij is nu gelukkig beschikbaar voor iedereen en we hebben je zelfs de keuze gegeven uit zowel een stijlvolle zwarte versie en een meer “carpy” olijfgroen.
Deze waterdichte jassen zijn ademend, hebben een lichtgewicht buitenschaal, gemaakt van toonaangevende 15k-stof en zijn zo licht dat je nauwelijks merkt dat je hem ooit aan hebt.
Het drykore-jack houdt je volledig droog en zal je activiteit niet hinderen, of dat nu gaat om werpen, vissen of zelfs in een boom klimmen.
Het 15k hydrofiele membraan, dat is getapet en verzegeld bij de naden, zorgt ervoor dat het volledig waterdicht is, zelfs als je wordt betrapt door stortregens of een sneeuwstorm.
Hoewel het is ontworpen om tijdens de koudere maanden over andere kleding te worden gedragen, speelt het ook een grote rol om je warm te houden, omdat het ondoordringbaar is voor wind, zelfs de sterkste storm kan er niet doorheen.
Het hightech geweven materiaal dat we hebben gebruikt, is niet alleen water- en winddicht, het zorgt ook voor een uitzonderlijke stretch-pasvorm, wat betekent dat hoewel het jack is ontworpen om te voorkomen dat regen of wind binnendringt, het je ook volledige bewegingsvrijheid geeft en zal uw bewegingsvrijheid niet beperken als het gaat om vissen.

Het drykore-jack heeft uitgebreide tests ondergaan om het precies goed te krijgen, misschien heb je Danny en het team de afgelopen twee jaar zelfs in voorbeeldversies in onze video's gezien.
Het is een origineel op maat gemaakt ontwerp dat door Danny F gedurende het hele proces is gecontroleerd en heeft een groot aantal op hengelsport geïnspireerde ontwerpkenmerken. De nek komt hoog genoeg om tocht buiten te houden, met een zachte flap om te voorkomen dat de rits over je gezicht of kin wrijft.
De integrale capuchon is verstelbaar via een knevel aan de achterkant, zodat hij perfect over petten past, en ook om een ​​strakke pasvorm te bieden die hij niet zal behouden je hoofd afblazen als het winderig is.

Daarnaast heeft het een stijve klep die niet alleen helpt om zijn vorm te behouden, maar ook het water naar de zijkanten laat stromen in plaats van op je gezicht te druppelen.
Het is gevormd rond de taille zodat het aan de achterkant langer is, wat betekent dat het je nog steeds droog houdt als je gaat zitten en het omhoog kruipen stopt.
De manchetten zijn ook ontworpen om te voorkomen dat er water binnendringt, zoals wanneer u uw armen opheft om te werpen, is er niets erger dan stromend water onderaan je mouwen!

Dit wordt bereikt door klittenbandsluitingen die zorgen voor een strakke pasvorm rond uw polsen, maar die gemakkelijk kunnen worden aangepast voor comfort, afhankelijk van wat u op dat moment doet.
De ritsen zijn overal van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om te voorkomen dat water door de hoofdritssluiting, of om de grote externe zakken binnen te gaan, die kunnen worden gebruikt voor opslag of om uw handen te beschermen tegen de elementen.
Er zijn ook twee interne vakken voor waardevolle spullen de ene is kleiner en perfect voor autosleutels, en de andere past gemakkelijk in je mobiele telefoon.

Korda Kore Drykore Jacket Black XL

  • Productcode: drykore
  • Beschikbaar: 1
  • €149,99